Accesarea si folosirea acestui site implica acceptare de catre dumneavoastra a
termenilor si conditiilor de mai jos.

Magazinul online Unico este proprietatea E Unico Tradițional S.R.L. și deține toate drepturile asupra acestuia.
Imaginile produselor au caracter informativ si pot suferi modificări fără o înștiințare în prealabil.
Conform legislației în vigoare persoanele sub 18 ani nu se pot înregistra și cumpăra de pe acest site.
Plasarea unei comenzi reprezintă un contract de vânzare-cumpărare între E Unico Tradițional S.R.L. și orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani/orice persoana juridica care se înregistrează pe site,plasează produse în coș și alege o modalitate de plată acceptată de magazin.
Toate prețurile afișate sunt in lei (Ron) si contin TVA de 19%. Prețurile nu conțin taxele de transport, aceste taxe vor fi trecute separat la rubrica Livrare.

​ ​Comanda

Cumparatorul selectează produsele dorite și le pune in coșul de cumparaturi. Daca nu este aleasa o modalitate de plata, comanda nu este finalizata, aceasta nu va fi livrata.
Comanda este documentul electronic prin care Clientul își exprima fata de vanzator intentia ferma de a cumpara produsele selectate. Se completeaza corect și real datele cumparatorului, adresa de livrare și adresa de facturare.
Dupa efectuare plății, vânzătorul primește acordul cumparatorului să-l contacteze telefonic sau prin email.

Modalitati​ ​de​ ​plata

Prin ordin de plata în baza facturii fiscale emise de către E Unico Traditional Srl.
Prin plata ramburs la curier (cash sau cu cardul) sau prin transfer bancar cu costurile aferente acestui tip de operatiune. Preturile sunt exprimate in Ron contin TVA si sunt actualizate periodic.

Inregistrarea​ ​ca​ ​membru

Pentru inregistrarea la categoria Client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. Dupa autentificarea ca membru pe site ,alegeti-va un nume de utilizator si o parola.
Va rugam sa ne instiintati despre pierderea parolei sau daca observati folosirea neautorizata a contului.

​ ​Confidentialitatea​ ​datelor​ ​cu​ ​caracter​ ​personal

E Unico traditional S.R.L. se angajeaza respecte cu strictete datele personale ale clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita catre tertii a datelor cu caracter personal.
Pe site se completeaza de catre Client numele, prenumele, adresa de email. Dupa efectuarea unei cumparaturi se va completa adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

​ ​Responsabilitati

Daca sunt furnizate date eronate de catre cumparator/vanzatorul poate refuza livrarea comenzii. Identificarea unor erori in informatia despre pret, despre produs sau oferta promotionala, vanzatorul are dreptul sa refuze livrarea comenzilor. In momentul in care intervine o problema legata de comanda plasata va vom contacta telefonic sau prin email.
Magazinul online Unico este exonerat de raspundere in cea ce priveste intarzierea la livrare datorate transportatorului(curier)sau furnizorul(producatorul).
Magazinul online Unico este exonerat de raspundere in cea ce priveste
deteriorare, distrugerea sau alterarea produselor in timpul transportului pana la destinatar,Aceasta raspundere este in sarcina transportatorului(curier).

​ ​Copyright
Magazinul online si toate elementele care il compun sunt aparate de legea pentru protectia dreptului de autor. Folosirea fara acord a elementelor din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

​ ​Date​ ​de​ ​contact
Nume firma: E Unico Traditional Srl
C.U.I. : 38511460
J40/19428/21.11.2017
Sediu social: Intrarea Portocalelor nr 2, Sectorul 6, Bucuresti
Telefon: 0726.644.005
Email: vanzari@eunico.ro

 

Trebuie sa fi peste 18 ani ca să vizitezi acest site.

Vă rugăm confirmați vârsta!